Thursday, November 20, 2008

Dried fruit cupcakes

You'll need:

  • 1.5 cups of dried fruit cut to small pieces (about 1 square cm). You can use dried figs, apricots, raisins, cranberries, dry chopped coconut etc.
  • half a cup of chopped nuts (can be walnuts, pecans, and / or any nut you like)
  • half a cup brown sugar
  • 3 eggs

You'll have to work just a little bit:

  • Whisk all three eggs with the brown sugar until you get a fluffy mixture.
  • Add the dried fruit to the mixture, and stir.
  • Add the nuts and stir.
  • Set paper cupcake cups on a big oven tray. (this amount will make about 20 cupcakes)
  • Pour about one table spoon of mixture into each cupcake cup.
  • Bake in a preheated oven (180c, or less if using the fan) for about 20 minutes, or until cupcakes turn gold on top.

  • Cool down completely!!! before eating.

They are perfect as a small filling snack!

Originally from this link:
http://www.matkonim.net/cookies/fruit.html

3 comments:

Anonymous said...

יופי יש לך זמן להכין דברים טעימים !!
:))
קראתי את הפוסט הקודם איזה כיף שיש עבודה אולי כדאי לך להציע שיעורים פרטיים בלי שידעו שם בחברה..?

סופ"ש נעים (אצלנו כבר סופ"ש !)
מ.

Earthly Mom said...
This comment has been removed by the author.
Earthly Mom said...

הן כ"כ קלות להכנה שלא צריך זמן בשבילן... :-)

משבוע הבא לא יהיה לי זמן לתת שיעורים פרטיים, מכיוון שבבוקר אלמד גרמנית ובאחה"צ/ערב אעבוד...

שבת שלום!